Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


tiimi:2019:kilpailut

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

tiimi:2019:kilpailut [2019/01/27 18:25] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== Kilpailut 2019 ======
 +
 +Kotimainen kilpailukalenteri on jo julkaistu ja pääosin kansainvälinenkin kalenteri. Tuleva kilpailukausi mennään Samin MM-tavoitteen ehdoilla. Ponien MM-kilpailut järjestetään Unkarissa syyskuussa.  Ensimmäisen kvaalituloksen vuoden 2019 MM-kilpailuihin saimme hankittua valmiiksi kaudella 2018. Toinen pitää ajaa tulevalta kaudelta ennen MM-kilpailun ilmoittautumisajan päättymistä. Alku kauden tavoitteena on siis käydä euroopassa ja hankkia MM-näyttöjä. Vaikeata on kuitenkin löytää kahta järkevää kilpailua, jotka onnistuisi ajamaan samalla reissulla. MM-kilpailun lisäksi tärkeä tavoite on menestyminen PM-kilpailuissa Norjassa heinäkuussa. SM-kilpailu jäänee väliin, jos MM-edustus toteutuu, koska kilpailut ovat liian lähellä toisiaan. Kilpailusuunnitelmaa päivitetään, kun kilpailukutsuja julkaistaan. Myös Samin kauden aikainen kunto ja suoritustaso vaikuttavat lopullisiin kilpailuvalintoihin. Valjakkokilpailujen lisäksi Sami kilpailee mahdollisuuksien mukaan kouluratsastuksessa.\\
 +\\
 +Tessan tavoitteena on hakea rutiinia kilpailutilanteisiin helpolla tasolla. Uusittu valjakkoajon kilpailuluokkajako ei nyt palvele nuoria hevosia, kun tason nostaminen helpoissa luokissa ei ole mahdollista. Jos Tessa kehittyy toivotulla tavalla, niin syksyn viimeisenä kilpailuna saatamme harkita jopa vaativaa luokkaa. \\ 
 +\\
 +{{ :dsc_0503.jpg?400 |}}
 +\\
 +
 +===== 1.-5.5. CAI2* Dorthealyst, Tanska =====
 +
 +Sami aloittaa kilpailukautensa Tanskasta. Paikalle odotetaan ainakin pohjoismaiden parhaita ponikuskeja eli päästään tavoittelemaan puuttuvaa MM-kvaalia hyvässä seurassa.
 +
 +
 +===== 14.-16.6. Loimaa =====
 +Jos emme ole kisareissulla euroopassa, niin Tessa kilpailee Loimaalla 2-tason helpossa luokassa.
 +
 +
 +===== 3.-7.7. CAI2* PM-kilpailut Bjerke, Norja =====
 +PM-kilpailuihin Sami lähtee puolustamaan ja kirkastamaan henkilökohtaista hopeamitaliamme. Suomen ponijoukkue tavoittelee kilpailuissa kultamitallia.
 +
 +
 +===== 19.-21.7. SJ-talli, Salo =====
 +Tähän kilapiluun lähtee Tessa, joka kilpailee 2-tason helpossa luokassa.
 +
 +===== 2.-4.8. Savijärvi =====
 +Elokuun alun kilpailut ovat vielä suuri kysymysmerkki. Molemmat ponit kilpailevat elokuun alussa, mutta missä. Joko Savijärvellä tai Viron Olustveressä. Päätös riippuu ensi sijaisesti Virossa istuvista koulutuomareista. Jos siellä on MM-kilapiluissa istuvia nimiä, niin Savijärvi jää ainakin Samilta väliin.
 +
 +===== 9.-11.8. CAI3* Olustvere, Viro =====
 +Molemmat ponit kilpailevat joko Savijärvellä tai täällä.
 +
 +
 +===== 30.8.-1.9. SM-kilpailut Wiurila, Salo =====
 +SM-kilpailuihin osallistuminen Samilla riippuu MM-matkasta ja kauden aikaisemmista suorituksista.
 +
 +
 +===== 14.-15.9. Ypäjä =====
 +Jos aikatulut antavat periksi, niin Tessa kilpailee Ypäjällä ja mahdollisesti kokeilee taitojaan vaativassa luokassa.
 +
 +
 +===== 25.-29.9. MM-kilpailut Ászár-Kisbér, Unkari =====
 +Samin kauden päätavoite on Unkarin MM-kilpailuissa. Sinne lähdetään tavoittelemaan edellistä MM-kilpailua parempaa sijaa ja sijoittumaan koulukokeessa edellistä kertaa paremmin.
 +
 +
 +
 +
 +
  
tiimi/2019/kilpailut.txt · Viimeksi muutettu: 2019/01/27 18:25 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut